Toebehoren

Helmen, sloten, fietsstoeltjes, fietsendragers en fietstassen / -manden

Fietsenhuis De Jonghe-Rommel biedt u een breed assortiment van fietshelmen aan. Dit voor zowel kinderen en volwassenen, amateurs en professionals.

Beveilig uw fiets met een goed fietsslot. Fietsenhuis De Jonghe-Rommel heeft een grote voorraad aan fietssloten waaruit u een keuze kan maken.

Gelijk wat u met uw fiets wil meenemen, wij hebben de passende tas (stuurtas, zijtas,…). Degelijke materialen, modieuze kleurcombinaties,… een hebbeding voor iedereen. Fietsenhuis De Jonghe-Rommel biedt u een brede waaier aan van fietsmanden, in alle vormen en kleuren.

Fietsenhuis De Jonghe-Rommel beschikt over een ruim assortiment aan fietsstoeltjes met oog voor veiligheid en comfort.

fietskar

Kinderkarren

U ziet ze steeds vaker en dat is niet zo verwonderlijk. Een kinderkar is niet alleen een veilige manier om kinderen te vervoeren, het heeft nog veel meer voordelen. Het fietst lichter dan kinderen op de fiets, het rijdt gemakkelijker, u stapt makkelijker op en af, de kinderen en eventuele boodschappen blijven droog en afgekoppeld kunt u met de meeste modellen ook nog eens prima lopen. Dat laatste is handig voor bijvoorbeeld een bezoek aan de dierentuin of een picknick.

Bij fietsenhuis De Jonghe-Rommel heeft u een ruime keuze uit degelijke en veilige kinderkarren om uw kinderen mee te nemen op de fiets.

Uw hond en u houden van fietstochten?

Maar soms zou u iets verder willen fietsen dan uw hond kan? Dat is nu opgelost! Met een hondenkar kunt u uw huisdier overal mee naartoe nemen. Zo kan uw hond ook op langere fietstochten mee genomen worden. Zodra uw hond moe wordt, stapt hij in de hondenkar. Een in het oog springend design met trendy kleuren voor optimale zichtbaarheid. De hondenaanhanger kan volledig afgesloten worden, zonder dat het zicht van uw hond belemmerd wordt.

Ook met betrekking tot hondenkarren biedt Fietsenhuis De Jonghe-Rommel u een uitgebreid gamma aan.

Hondenkar
Thule fietsdrager

Fietsendragers

Er is altijd een excuus om uw fiets mee te nemen. Ongeacht wat u doet, ongeacht waar u heen gaat.

Niemand biedt zo’n breed assortiment fietsdragers aan als Thule. Het maakt niet uit welke fiets u meeneemt, u kunt er zeker van zijn dat Thule de perfecte transportoplossing voor u heeft. Thule biedt ook oplossingen op maat voor elektrische fietsen.

Van eenvoudige maar veilige ontwerpen tot elegante geavanceerde transportoplossingen voor maximaal vier fietsen. Voor het dak, voor de trekhaak of voor de achterklep. Er bestaan ook een groot aantal aanvullende accessoires, die een gemakkelijk transport mogelijk maken. Allemaal makkelijk te monteren, te gebruiken en op te bergen. En allemaal stijlvol en veilig.

Fietsenhuis De Jonghe-Rommel beschikt over tal van mogelijke autofietsrekken.

Menu