Elektrische fietsen

Bekijk ons aanbod elektrische fietsen

Wij hebben 8 gereputeerde merken van elektrische fietsen in ons gamma, namelijk Oxford, Koga, GiantThompson, Flyer, O2feel, Bergamont en Moustache, die al jaren bekend staan voor hun degelijkheid, vooruitstrevende technologie en rijcomfort. Naast elektrische fietsen hebben wij ook elektrische plooifietsen!

Koga

ALLES IN HET TEKEN VAN PERFECTIE

Elk frame, elk component en elk onderdeel is ontwikkeld om als één naadloos geheel te functioneren. Deze holistische aanpak resulteert in hoogwaardige kwaliteitsfietsen die tot in de kleinste details zijn geoptimaliseerd. Koga fietsen beschikken niet alleen over superieure rijeigenschappen met optimaal comfort en maximale controle, maar zien er ook nog eens strak en trendy uit. Het beste van twee werelden.

Giant

We hebben fietsen voor iedereen, of je nu houdt van lange fietsritten door de duinen of op een sportieve manier naar je werk wil. Al onze fietsen zijn uitgerust met de nieuwste technologieën, die je helpen om zo comfortabel en soepel mogelijk te fietsen.

Voor elektrisch ondersteunde fietsen is het de uitdaging om minder gewicht te combineren met betere prestaties. Daarom maken alle Giant Twist modellen gebruik van lithium-ion accu’s (ook wel li-ion accu’s genoemd). Deze accu’s vertegenwoordigen de laatste ontwikkeling op het gebied van de accutechniek.

Ten opzichte hiervan vertonen de lithium ion accu’s een aantal aansprekende voordelen:

milieuvriendelijker, langere levensduur, lichter in gewicht, grotere actieradius, geen geheugeneffect (een accu die nog niet leeg is, kan toch probleemloos worden opgeladen).

Moustache

Moustache is er vast van overtuigd dat elektrische fietsen een ongelooflijke kans zijn voor de toekomst van het fietsen! Wij geloven dat ze een uitstekend alternatief zijn voor de auto. Een hoogwaardige e-bike kan voor geluk zorgen, of het nu in een stadsomgeving is, voor ontspannen ritjes of meer intens fietsen!

Het is een zekere visie op de e-bike. Een andere, moderne, innovatieve en hoogwaardige visie. Het is de wil om de nadruk te leggen op de fietser, hem centraal te stellen tijdens ons denk- en ontwikkelingsproces. Het is de wil om fietsen aan te bieden die zowel uniek als aantrekkelijk zijn, door een combinatie van ontwerp, comfort en gebruiksgemak. Moustache is ook een loopfiets om te leren fietsen. Het is de enige fiets zonder elektrische trapondersteuning, maar voor ons is het een van de belangrijkste fietsen in ons gamma: het is een eerste fiets, die fiets die de passie zal doen oplaaien bij de allerjongsten!

Moustache is een gestructureerde verzameling met 9 families om tegemoet te komen aan alle verschillende fietsbehoeften: stadsfiets, hybride fiets, racefiets, elektrische mountainbike, elektrische tandem, loopfiets, zodat u de Moustache kunt vinden die het best bij u past!

Oxford

Schrik niet, u waant zich minstens 20 jaar jonger. Gedaan met afzien bij stevige tegenwind, nooit meer afstappen voor die steile bergtop. Zo comfortabel en vanzelfsprekend wordt fietsen nu dankzij de nieuwe generatie Oxford fietsen met elektrische trapondersteuning.

U zal het zeker merken, voortaan fiets u niet alleen vaker maar ook veel verder!

Met de nieuwe generatie Lithium-Polymeer batterijen bent u verzekerd van een zeer grote actieradius, naargelang de uitvoering van 50km tot 100km. Uiteraard is dit sterk afhankelijk van het traject vlak of heuvelachtig, de belasting, de weersomstandigheden en uw eigen vermogen.

Thompson

Thompson is een Belgisch familiebedrijf opgericht door Hector De Smet   in 1921 in de stad Geraardsbergen, thuis van de “Muur van Geraardsbergen” welke uiteraard bekend is uit de Ronde Van Vlaanderen. Na oprichting startte Thompson direct met volledige productie in huis, van ontwerp tot en met frames lassen, lakken en assembleren. De Thompson filosofie  werd zeer snel duidelijk voor het publiek, namelijk “Een hoge kwaliteit voor een eerlijke prijs”.

Na meer dan 90 jaar in de branche en 4 generaties later blijft deze ideologie uiteraard ongewijzigd! Vandaag de dag heeft Thompson een  volledig gamma fietsen met de productie van mountainbikes, cross-, sport-, race-, stadsfietsen en de laatste toevoeging aan het gamma is uiteraard de electrisch aangedreven fietsen.

Bergamont

Bergamont is oorspronkelijk afkomstig uit Duitsland en dat merk je ook goed aan de kwaliteit en de afwerking van de fietsen. Ondertussen is Bergamont een onderdeel van het grote Amerikaanse Scott.

We onderscheiden we 2 grote lijnen. De trekking serie en de Urban serie

O2Feel

Laat niet je tegenhouden en geniet van het moment, alleen of met familie of vrienden.

Laat niet je tegenhouden en geniet van het moment, alleen of met familie of vrienden. Dat is wat ze hebben beloofd in 2009 bij de creatie van het Franse merk elektrische fietsen : O2feel e-bikes.
Deze oprichters ontwikkelden hun eerste fiets in hun garage. Inmiddels is hun bedrijf uitgegroeid tot een marktleider met een groot team enthousiastelingen die elke dag werken aan de perfecte fiets voor u.

Flyer

FLYER e-bikes geven vorm aan de mobiliteit van morgen

Als pionier speelde FLYER een beslissende rol in de ontwikkeling en doorbraak van de e-bike in Zwitserland en in het gehele Duitstalige gebied evenals in de Benelux en leverde daarmee een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van duurzaam vervoer in Europa.

Elektrische plooifietsen

De afmeting en gebruikersgemak van een plooifiets met alle voordelen van een elektrische fiets? Geen probleem ! Wij hebben de E-move & de Swyff

O2Feel

O2Feel bikes zijn kwalitatieve elektrische plooifietsen van Franse makelij. De kwaliteit van deze fiets is extreem hoog en is ideaal voor woon- werkverkeer

Menu