banner tandwiel

Fietsen

Onze verschillende soorten fietsen

Niet iedereen wil een flashy race fiets om dagelijks naar het werk te rijden! Wij hebben voor elk wat wils, u wilt een simpele stadsfiets om mee naar school te gaan? U wil een elektrische fiets om gemakkelijk lange afstanden te leggen? Of vult u uw vrije tijd met uzelf tegen het landschap te gooien? Dan kunnen we u zeker een goede, kwalitatieve mountainbike aanbieden! Maak hieronder uw keuze of scroll naar beneden om alles te overlopen

Stadsfietsen

Bij fietsenhuis Feys Wouter zijn stadsfietsen te verkrijgen in alle prijsklassen.

Enerzijds verdelen wij de merkfietsen van Oxford, Thompson en Granville die al jaren bekend staan voor hun degelijkheid, vooruitstrevende technologie en rijcomfort.

Daarnaast zijn er ook vele andere minder bekende merken beschikbaar in een lagere prijsklasse vanaf 189€. Het betreft nog altijd kwaliteitsvolle fietsen met alle modern comfort en technologie die men tegenwoordig mag verwachten.

Er zijn stadsfietsen verkrijgbaar met binnen- en buitenversnellingen, verende vorken en automatische verlichting via naafdynamo of batterijverlichting,…

Bij de damesfietsen zijn verschillende modellen te verkrijgen met een lage opstap om uw comfort nog te verhogen.

Trekkingfietsen

Ben je van plan om met een zwaar beladen fiets avontuurlijke reizen te maken?

Dan is een trekkingfiets iets voor jou. In vergelijking met gewone stads- of hybridefietsen zijn deze fietsen beter voorzien om bagage mee te dragen.

Zo heeft een trekkingfiets in de meeste gevallen een grote wielbasis en wordt extra aandacht besteed aan de stevigheid en stijfheid van het frame. Het frame is voorzien van meerdere bevestigingspunten voor pakdragers, spatborden, fietspompen, drinkbushouders, etc.

Naast het frame zijn ook de wielen, naven en banden extra sterk en betrouwbaar. Er zijn modellen met 26″ en 28″ wielen. Bij trekkingfiets heeft duurzaamheid voorrang op een laag gewicht, maar een trekkingfiets hoeft niet noodzakelijk zwaar te zijn.

Retrofietsen

Als fietsenhuis maken wij ons sterk dat wij voor elke fietser een gepaste fiets kunnen vinden!

Wij hebben een compleet gamma retrofietsen die gemaakt zijn met de meest moderne technieken, maar de styling van de oudere fietsen handhaven!

Sport- en hybridefietsen

Oxford Hybride fiets

Bij fietsenhuis De Jonghe-Rommel zijn sport- en hybridefietsen te verkrijgen in alle prijsklassen.

Enerzijds verdelen wij de merkfietsen van Oxford en Kettler die al jaren bekend staan voor hun degelijkheid, vooruitstrevende technologie en rijcomfort.

Daarnaast zijn er ook vele andere minder bekende merken beschikbaar in een lagere prijsklasse vanaf 175 euro. Het betreft nog altijd kwaliteitsvolle fietsen met alle modern comfort en technologie die men tegenwoordig mag verwachten.

Er zijn sportieve en hybride fietsen verkrijgbaar met en zonder verende vorken. In ons gamma hebben wij ook naakte en aangeklede modellen van sport- en hybridefietsen. Kom zeker eens langs in de showroom!

Mountainbikes

Fietsenhuis Dejonghe-Rommel heeft mountainbikes op voorraad in alle prijsklassen en alle formaten. 27.5″ en 29″ Mountainbikes!
Enerzijds verdelen wij de mountainbikes van Thompson en Cube die al jaren bekend staan voor hun duurzaamheid op alle terreinen gecombineerd met vooruitstrevende technologie.
Daarnaast zijn er ook vele andere minder bekende merken beschikbaar in een lagere prijsklasse.

Thompson

Thompson

Wij zijn verdeler van het merk Thompson en wij bieden u een ruime keuze aan modellen in vele tientallen uitvoeringen en kleuren. Wij zijn ervan overtuigd dat u binnen ons gamma zeker uw gading zal vinden.

Thompson is een Belgisch familiebedrijf opgericht door Hector De Smet in 1921 in de stad Geraardsbergen, thuis van de “Muur van Geraardsbergen” welke uiteraard bekend is uit de Ronde Van Vlaanderen. Na oprichting startte Thompson direct met volledige productie in huis, van ontwerp tot en met frames lassen, lakken en assembleren. De Thompson filosofie werd zeer snel duidelijk voor het publiek, namelijk “Een hoge kwaliteit voor een eerlijke prijs”.

Cube

Cube

Ook het merk Cube is bij ons beschikbaar. Van dit merk vindt u bij ons een breed assortiment voor elke mountainbike liefhebber.

Niets kan op tegen de snelheid, de controle en het comfort van een dubbelgeveerde CUBE. Downhillers, cross-country racers, enduristen, trail-tijgers en Alpencrossers; onze ingenieurs hebben fullies ontwikkeld voor iedere trail en elk avontuur.

Snel en dynamisch. Mountainbiken in z’n meest pure vorm, dat is wat rijden op een hardtail is. Iedere actie geeft een reactie. Direct, ongefilterd en efficiënt. En of je nu een gemoedelijke toertochtrijder bent, een afgetraind wedstrijdbeest of een onbevreesde avonturier, voor ieder type rijder en elk soort terrein hebben we een passend model.

Olympia

Olympia

Olympia is bij ons beschikbaar. Van dit merk vindt u bij ons een breed assortiment voor elke mountainbike liefhebber.

Verder onderzoek naar fietsen als middel voor geavanceerde technologie: elk jaar investeert Olympia in R&D en besteedt het veel tijd aan mountainbiken, ook vanwege de sterke geschiedenis van dit model in het bedrijf.

Afhankelijk van het eindgebruik gebruiken deze frames de beste of best presterende composietmaterialen die beschikbaar zijn of lichtgewicht aluminiumlegeringen. Deze kunnen monocoque zijn, met behulp van de geavanceerde “vacuümzak” -technologie, met de meer traditionele “monocoque” technologie, TIG gelast in aluminium of hydrogevormd.

Giant

Giant

Ook van dit merk vindt u bij ons een breed assortiment voor elke mountainbike liefhebber

Dit is waar je heen gaat om aan alles te kunnen ontsnappen. Als je offroad rijdt, zijn de mogelijkheden eindeloos. Van steile technische trails tot snelle, flowy singletracks. Wat je ambities ook mogen zijn, geef jezelf een voordeel met een Giant-fiets die gemaakt is om jouw offroad-avonturen aan te wakkeren.

Racefietsen

Bij Fietsenhuis Dejonghe-Rommel zijn tal van koersfietsen te verkrijgen in verschillende prijsklassen.
Wij verdelen onder andere koersfietsen van Ridley en Zannata die al jaren bekend staan voor hun degelijkheid en rijcomfort gecombineerd met vooruitstrevende technologie.
Daarnaast zijn er ook vele andere minder bekende merken beschikbaar in een lagere prijsklasse.

Thompson

Thompson

Wij zijn verdeler van het merk Thompson en wij bieden u een ruime keuze aan modellen in vele tientallen uitvoeringen en kleuren. Wij zijn ervan overtuigd dat u binnen ons gamma zeker uw gading zal vinden.

Thompson is een Belgisch familiebedrijf opgericht door Hector De Smet in 1921 in de stad Geraardsbergen, thuis van de “Muur van Geraardsbergen” welke uiteraard bekend is uit de Ronde Van Vlaanderen. Na oprichting startte Thompson direct met volledige productie in huis, van ontwerp tot en met frames lassen, lakken en assembleren. De Thompson filosofie werd zeer snel duidelijk voor het publiek, namelijk “Een hoge kwaliteit voor een eerlijke prijs”.

Ridley

Ridley

Ridley heeft een eenvoudige ontwikkelingsfilosofie: de beste racefiets ter wereld bouwen! De blauwdruk van elk design komt steeds uit dezelfde hoek. Wielerliefhebbers, professionals, fietsclubs, allemaal met eenzelfde verlangen: fietsen op de beste en snelste fiets ter wereld. Deze verlangens worden omgezet in echte designs via computer gestuurde programma’s. Het design is pas helemaal af als het de naam Ridley waardig is.

Olympia

Olympia

Olympia was bij de eerste om het zogenaamde “Hydroforming” (metaalbewerking met behulp van extreem hoge waterdruk) toe te passen voor het maken van frames. Olympia was ook een van de eerste om compound materiaal te gebruiken.

Het geavanceerde design van de ultra lichte frames is zowel mooi als stevig, gemaakt voor de hobbyist. Olympia is uitgegroeid tot een van de beste fietsenmakers, na 120 jaar zijn frames zoals de nieuwe LEADER bij de beste frames die u kunt kopen!

Eddy Merckx

Eddy Merckx

Eddy Merckx Cycles staat en gaat voor premium kwaliteit. Daarom is elk model uit onze collectie afgemonteerd met een volledige versnellingsgroep. Merckx rijders kunnen op beide oren slapen. Elk element van hun groep bestaat uit onderdelen met dezelfde hoogstaande kwaliteit van het hetzelfde merk. Dit jaar bieden we versnellingsgroepen aan van Shimano, Campagnolo en Sram. Keuze genoeg dus met 2 basisregels: geen mix-groepen en topkwaliteit.

Eddy Merckx race

Vouwfietsen

vouwfiets

De vouwfiets kan gemakkelijk en gratis mee op de trein.

Het kan in een handomdraai opgeplooid worden. De vouwfiets kan ook in enkele ogenblikken rijklaar gemaakt worden. Deze vouwfiets is uitermate geschikt om lange afstanden mee te fietsen of onze drukke steden mee te doorkruisen. Licht, compact, comfortabel en makkelijk op te bergen wat hem de ideale metgezel maakt voor op vakantie, een treinreis of een boottocht.

Wij beschikken ook over elektrische vouwfietsen, lees er hier meer over

Kinderfietsen

Stoere fietsen voor echte bengels die perfect weten wat ze zelf mooi vinden, of een echte felroze meisjesfiets om veilig te leren rijden?

Fietsenhuis De Jonghe-Rommel beschikt over een eindeloos aanbod aan kinderfietsen vanaf 2 jaar tot en met 12 jaar. Er is een ruim aanbod aan mountainbikes, citybikes… voor kinderen van alle leeftijden.

Ook steps, autopeds, rollerblades, waveboards en skateboards zijn te verkrijgen. Meer informatie vindt u op de site Verhuring Casino.

kinderfiets
Menu